STÖTTA KLUBBEN

Olika sätt att stötta TKK ekonomiskt

Stödmedlem

Det enklaste sättet är att bli stödmedlem. Avgiften är 200 kr per säsong.

Deltaga i undersökningar i CINT

Man får ca 1 mail i månaden med en förfrågan om man vill vara med i en kundundersökning via internet. Undersökningarna tar mellan 5 och 20 minuter. TKK får 5 till 40 kr beroende på tidslängden. Kostar inget för dig, bara tiden.

Göra köp via Sponsorhuset.se

I Sponsorhuset går att köpa det mesta. Som ex. blommor, bläckpatroner, resor, hotell m.m. TKK får en viss procent av försäljningssumman. Detta kostar inget för dig.

Svenska Spels projekt Svea

Genom att knyta sitt tipskort till TKK får klubben en del av 50 miljoner per år.

I år har vi bara varit 3 personer och varje gång dessa nyttja tipskortet har vi fått fler andelar i fördelningen av pengarna. Klubben fick in 1000 kr detta år. Tänk om vi kunde bli över 20 personer! Nästa gång du lämnar in tipset/Lotto säger du att kassörskan ska knyta kortet till Tingsryd Kägelklubb. Även detta kostar inget för dig.

Sommarmarknad och jukskyltning

Besök vårt lotteristånd under dessa två evenemang och köp lotter

Matchlotteri

Under ca 10-12 matcher har vi A-lagets två sista siffror i kägelresultatet som lottnummer. Vi säljer lottnummer (00-99) för 120 kr för dessa matcher. Vi får in 1000 kr per match och 500 kr går ut till en vinnare i varje match.

Bingolotto

Varje vecka säljer vi Bowlinglotto. Första veckan kryssar man för 15 siffror. Är det någon som har 7 rätt på Sv Spels dragning av Lotto 1 på lördagen får vinnaren hälften av spelsumman. Om ingen har alla rätt går pengarna vidare till nästa vecka och då kryssar man för 16 siffror, osv.

Sponsorpaket

Vi håller på att omarbeta vårt upplägg genom att göra 4 olika paket (Brons till Platina). I Platinapaketet ingår utöver skyltar och logga med länk på vår hemsida även bowlingspel med instruktör under 2 timmar.

Mer info om dessa produkter

Vill du veta mer om dessa punkter kan du antingen maila till oss på Info@tingsryd.se

eller ringa ordf Conny Sandberg 070-6397207 eller kassör Staffan Wärn 070-5444985.