Träningsläger för Ungdomar 8-16 år samt 13-21 år i augusti 2021

Småland/Blekinge Bowlingförbund arrangerar ett träningsläger för ungdomar innan seriestarten i augusti. Här har alla chansen att komma väl förberedda till seriestarten i början av september. Du som är medlem i TKK har naturligtvis möjlighet att hänga med pa dessa läger.

Det finns två läger:

Ett för ungdomar mellan 8 och 16 år som vill bättra på sina bowlingkunskaper och snabbare komma upp i resultat samt ett för ungdomar mellan 13 och 21 år som vill utveckla sin bowling till en högre nivå.

Lägren är i Nässjö, i en toppmodern bowlinghall, där Bowlinggymnasiet huserar och kursledare är Peter "Peppe" Engström och Peter "Hella" Hellström från Bowlinggymnasiet och med gedigna bowlingmeriter från Elitserien och Svenska Landslaget.

OM någon har det besvärligt med transporten till Nässjö så kommer naturligtvis vi i TKK att hjälpa till. Hör bara av er till någon ledare eller direkt till "Heggan"

Kostnaden för lägren är ytterst rimlig. Tre timmars träning med proffstränare för en hundralapp, det är mumma det!

 

Klicka på någon av länkarna till lägren nedan så hittar du mer information:

HÄR hittar du all information om Breddlägret i Nässjö den 2021-08-29. För dig mellan 8 och 16 år

HÄR hittar du all information om Breddlägret i Markaryd 2021-05-15. För dig mellan 8 och 16 år

HÄR hittar du all information om Tränngslägret i Nässjö 2021-08-29 för dig mellan 13 och 21 år.

 

Har DU några frågor så hör av dig till "Heggan" på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-4542139

Missa inte det här tillfället.

/Heggan