Årsmötet avklarat

Så var då årsmötet efter den, återigen, eländiga Covid-säsongen avklarat. Att säga att det var välbesökt är väl att ta i men det serverades härlig paj med vaniljsås och kaffe. Att sedan vädret var fantastiskt kunde heller ingen undgå att märka och njuta av.

Ett stort tack till Stefan och Majsan som härbärgerade alla i sin fina trädgård. Tack för det.

Vill du läsa lite mer om mötet, även om det kommer utförligare text med protokollet så klicka dig vidare här på sidan genom "Läs Mer -  knappen"

 

Mötesordförande på årsmötet var Thomas Hegnelius och det var inga speciallt hårda diskussioner under mötet men en hel del information gavs.

Ekonomin i klubben är god och den gångna säsongen gav ett litet överskott mycket beroende på att seniorerna inte fått träna på nästan hela säsongen samt att våra trogna sponsorer fortsätter att stötta oss. Ett stort tack till dessa för ert stöd och vi hoppas verkligen att ni stöttar oss även framöver då vi behöver återta de tappade säsongerna som inneburet en del avhopp bland medlemmarna vilket gör att vi måste satsa en hel del på nyrekrytering. 

Den gamla styrelsen fick ansvarsfrihet för den gångna säsongen och kommande budget kommer att sättas av nya styrelsen på kommande möten vilket även gäller fastställande av avgifterna. När det gäller valen blev det inte många förändringar utan det blev omval på de flesta posterna förutom kassörsposten där Sandra Johansson tackade för sig och Stefan Lindqvist kliver in i rollen. Tack Sandra för din tid och välkommen Stefan som nu lämnar suppleantposten för det nya uppdraget. Ersättare som suppleant i styrelsen blev Åsa Häggblad, en bowlingmamma, med sonen Johannes i klubben, som nu gärna vill hjälpa oss i styrelsearbetet. Tack också till Åsa och vi hoppas vi skall kunna hjälpas åt för att få en bra säsong under vår återuppbyggnad efter pandemin.

Så  här kommer nya styrelsen, samt några andra viktiga poster, att se ut under kommande säsong.

Ordförande: Thomas Hegnelius
Sekreterare: Joakim Håkansson
Kassör: Stefan Lindqvist
Ledamot 1: Daniel Edwardsson
Ledamot 2: Gisela Martinsson
Suppleant 1: Niklas Knutsen
Suppleant 2: Åsa Häggblad
UK A-Lag: Timmie Gunnarsson
UK B-Lag: Stefan Lindqvist / Gisela Martinsson
Lotteriansvarig: Joakim Håkansson

 

Klubbens A-lag kommer att spela i Division 1 Södra Götaland och B-Laget i Div 6 Småland / Blekinge. Vårt B-lag kommer främst att vara till för våra duktiga ungdomar som skall "skolas in" i seriebowlingen och förhoppningsvis kunna ta plats i A-laget framöver, om inte den här säsongen så till nästa.

Nu laddar vi för nästa säsong och väntar på spelprogrammet och seriestarten i början av september.

Glöm heller inte att fixa till kloten så att de blir reglementsenliga till seriestarten i och med de nya klotreglerna där inga balanshål får finnas och att, om du spelar "tvåhands", det inte får finnas något tumhål.

Efter mötet och inför nya säsongen

Hälsningar

"Heggan"