Nya klotregler från den 1 Juli

 

den 1:a juli träder de nya klotreglerna i kraft. Det innebär att balanshål inte längre är tillåtna varför många måste se till att få dessa pluggade om man har sådana. I de flesta fall räcker det med att plugga igen balanshålet för att klara viktgränserna men det kommer säkert att finnas tillfällen då detta inte räcker.
Om man spelar 2-hands och har tumhål som inte användes räknas tumhålet som balanshål och är således förbjudet. Att tänka på.
Det är då bra att ha lämnat kloten till en kunnig klotborrare som kan hantera en sådan situation utan att sätta spelaren på "pottkanten" senare under säsongen.

Samordna

Det kanske vore smart att samordna pluggningarna inom TKK liksom transporten till och från en klotborrare. Om det skulle hjälpa dig så hör av dig till Heggan så skall jag försöka hitta någon för jobbet.
Det kan ju handla om ganska många klot. Kostnaden, som naturligtvis var och en får stå för, vet jag inte riktigt ännu men så snart jag vet hur många klot som skall pluggas från oss så kan jag försöka förhandla fram ett bra pris från någon.

På swebowl.se finns det en artikel om just detta. Här hittar du länken till artikeln

Som sagt, har du frågor så hör av dig.....

/Heggan