Säsongsavslut samt Ladda för 2021-2022

Så vet vi att den innevarande säsongen tog slut redan i november 2020. Då stoppades allt seriespel och i februari tog Svenska Bowlingförbundet beslut om att avsluta hela bowlingsäsongen.

En del hallar hur kunnat hålla öppet för alla medan vissa varit stängda helt, precis som vår hemma hall Tingsryds Bowlinghall.

Till och från har ungdomar födda 2008 och senare haft tillåtelse att träna och en hel del har gjort så. Stefan/Lars/Gia har hållit igång ungdomarna på tisdagar och Fredric på torsdagarna.
Från och med februari har även ungdomar födda 2002 och senare kunnat träna. Även Bompagänget har kommit igång på fredagarna under ledning av Andreas, kul tycker vi.

Inför säsongsavslutningen som kulminerar med årsmötet i början av juni har styrelsen och valberedningen en hel del att göra. Både avslut av innevarande säsong och planering av nästkommande.
I detta ingår att bestämma vilka lag som skall anmälas till nästa år och då måste det till en inventering av tillgängliga spelare. Vi utgår från att ingen hoppar av och att, förhoppningsvis, några nya eller nygamla kommer till.
Vår förhoppning är att kunna ställa upp med ett A-lag och ett B-lag, där stommen och fokus skall vara våra duktiga ungdomar.

För denna inventering kommer alla att få ett mail med ett frågeformulär som vi vill ha besvarat snarast möjligt och så fullständigt som möjligt. Det är utifrån dessa svar vi skall planera nästa bowlingsäsong, en säsong som vi verkligen hoppas skall bli en helt normal säsong. Ta er tid att besvara och skicka in. Det gäller bara att klicka på svara, fylla in svaren och sen klicka på skicka.
Det kommer inte att ta så lång stund.

Som tidigare år fortsätter vi träningarna, för de som är tillåtna att träna, april månad ut.

Glömde också en sak. Kassören Sandra har gjort uträkningar på hur mycket, de som inte kunnat träna under säsongen på grund av coronarestriktioner, och som har betalt alla avgifter, skall få tillbaka.
De som svarat på hennes messengerförfrågan har redan fått sina pengar. Ni som har undringar om detta skall kontakta Sandra. Mailadressen finns här på hemsidan där du hittar styrelsen.
Som sagt, hör av er till Sandra.

Det om detta, nu tänker ni igenom hur Ni vill ha nästa säsong och sen fyller i enkäten OCH skickar in den.

Hälsningar
Er nästan osynlige Ordförande som väntar på vaccsin

/Heggan