Vällkomen till en ny hemsida för Tingsryd Kägelklubb. Ännu är inte allt färdigt men det kommer att hända saker hela tiden. 
Scrolla ner så ser du våra
senaste aktiviteter

På tisdagen den 14/3 hade vi ett mycket uppskattat sponsorbesök av Sparbanken Eken mellan, och efter, våra träningar.

Ungdomar

Efter ungdomsträningen blev ungdomarna guidade av Linda Uvsjö kring frågor som, vad gör man på banken samt varför Sparbanken Eken stöttar (sponsrar) lokala föreningar som Tingsryd Kägelklubb. Ungdomarna fick också en riktig inblick kring deras egen ekonomi och hur man hanterar sina kredit/betalkort och hur viktigt det är att hålla sina koder för sig själva d.v.s ALDRIG lämna ut dem till någon. De pratade också om att få pengar att växa genom att spara, kanske till ett par nya bowlingskor eller ett nytt spännande bowlingklot. Nog så viktigt i dessa tider. 7-8 ungdomar fick all den informationen från Linda, med hjälp av Jesper Ottosson, privatrådgivare på Sparbanken Eken.

Seniorer

När seniorerna tränat klart blev det deras tur att insupa massor av information om de 58 sparbankerna som finns runt om i Sverige varav Sparbanken Eken är en egen aktör gentemot de 57 övriga konkurrenterna. Mycket av diskussionen rörde också den nuvarande situationen i Sverige och i världen med inflation, stigande priser och räntor. Jesper, tillsammans med Linda, förklarade på ett bra sätt hur det förhöll sig och det gjorde många lite säkrare i hur man skulle förhålla sig till situationen just idag. 16 vuxna dök upp efter bowlingträningen för att ta del bankinformationen.

Alla deltagare fick också presenter, vattenflaska, godis samt inte minst reflexband. Ett stort tack till både Jesper och Linda samt Sparbanken Eken för detta  evenemang och vi hoppas kunna genomför något liknande under nästa säsong. Vi tackar också för Sparbanken Ekens stöd till vår verksamhet vilket är mycket välkommet i dessa tider efter några år i pandemins tecken och vikande medlemssiffror. Förhoppningsvis kan vi ge fler ungdomar i Tingsrydstrakten möjligheten att få lära sig spela bowling, ett livslångt intresse för de flesta som en gång har börjat.

Tack Sparbanken Eken, Jesper och Linda